Bagage_04.jpg

BAGAGE

Julie har mistet sin bedste veninde, Ida, og hun er nu helt alene – bortset fra en kæmpe bunke kufferter. Julie har lukket alle sine minder inde i kufferter og prøver nu at skabe orden for at holde sorgen stangen. Der skal sorteres, smides væk og gemmes, så godt en klovn nu kan, men pludselig afbrydes hun af en rumlen fra den store kuffert – Ida er tilbage. Ida er en tornado af rod, skæg og ballade og får den sirlige Julie til at ønske hende tilbage i den kuffert hun kom fra, men hvordan kommanderer man med én der er død? Og hvad sker der når mindet pludselig får sin egen vilje?

Med fart, timing og få ord skildres det umiddelbare og ærlige i smerten og sorgen gennem noget så anderledes som et møde mellem to klovne – en død og en levende. Forestillingen åbner et magisk univers hvor kufferter er beregnet til minder, og hvor der findes latter og komik selv i hjertet af den dybeste sorg. Med humor og højt tempo følger vi Julie gå på opdagelse i sine egne minder og i krinkelkrogene af sin sorg, alt imens hun gennemlever mindet om et venskab fyldt med drillerier, latterkramper, skænderier og tillid.

Forestillingen udforsker tabet af en ligesindet set fra klovnens umiddelbare, ufiltrerede synspunkt, hvor publikum sammen med Julie oplever hvordan man må gå igennem sorgen – med alt hvad det indebærer – for at komme ud på den anden side.

HOLDET

Instruktør: Theresa Daewaell Grønning
Medvirkende: Helga Rosenfeldt Olsen og  Liv Øster Müller Bendtsen
Dramaturg: Freja Lium 
Lysdesign: Frederiks Dahl Hougs
Grafisk design: Ane Bang
Komponist: Bjarke Slot
Idé og manuskript: Hr. Teater

INFO

Aldersgruppe: 6-11 år
Varighed: 45 min.
Spilleareal: Br: 6m, dy: 6m, hø: 2,7m
Mørklægning kræves
Tekniske krav: 220 volt 
Pris inkl. moms:
9300 kr. V. 100 pers. (ekskl.moms.)
8500 kr. V. 80 PERS. (ekskl.moms.)
(10 % rabat på 2. forestilling samme dag og sted)
Refusion: Godkendt

DOTS_LINE.png

GALLERI