CHICKS - to burhøns oplever friheden for første gang

De to høns, storesøster Hilda og lillesøster Gump, lever side om side sammenklemt i et bur, indtil de en dag opdager verdenen uden for buret. Hilda er rap og kvik - Gump er lidt tung, men også modig. Sammen oplever de nu et eventyr med op- og nedture i flyvekunstens udfordringer og forbløffelse og stolthed over deres, nu, fritgående æg. Har de to høns mon stadig brug for hinanden på den anden side af buret?

CHICKS er en ordløs klovneforestilling, fortalt gennem kropssprog, gavmild mimik og finurlige gags. Den behandler universelle temaer som frihed og fangenskab, frygten for det ukendte, om at føle sig malplaceret og kampen for anerkendelse. Alle kan grine med på tværs af alder og sprog.

”Hr. Teaters nyeste skud på stammen, Chicks (4+), er en hylende morsom fortælling om to burhøns, der slipper fri. Kun med kropssprog og kaglen serverer de to skuespillere en historie for publikum, hvor både voksne og børn kvitterer med latter helt nede fra maven.”

Dagbladet Information, april 2019.

“De to høns er ustyrligt grinagtige, men det er hverken det enkle præcise udstyr eller den vidunderlige komik, der gør 'Chicks' til en fabelagtig fremragende forestilling. Det er indholdet. Enheden af en original idé, der gør høns til hovedpersoner, de medvirkendes udsøgte pantomime og en sikker og knap iscenesættelse er garanter for den høje underholdningsværdi.”

Teateravisen, maj 2019.

”Selvom der ikke ytres ord, men kun kaglen i forskellige styrker, så kan vi alle sammen tydeligt se og høre, at det også er en historie om venskab. Alene måden og tonefaldet i en kaglen kan udtrykke et frustreret »gå din vej«. Og det er ganske enkelt en fornøjelse at opleve denne type børneteater.”

Kulturmor.dk, maj 2019

DOTS_LINE.png

HOLDET

Idé og manuskript:  Thomas Malling & Hr. teater 
Medvirkende: Ida Kenskov & Camilla Maike Juul
Konsulent: Liv Øster Müller Bendtsen & Louise Skaaning
Lysdesign & Tekniker: Kian Larsen
Grafisk design: Ane Bang

INFO

Aldersgruppe: 4-10 år & Familieforestilling
Varighed: 35 min.
Spilleareal: Br: 4m, dy: 4m, hø: 2,5m
(hvis muligt)
Mørklægning er at foretrække men ikke et krav.
Tekniske krav: 230 volt
Pris: Kr. 7600 (ekskl. moms)

Forestillingen spilles udendørs & indendørs året rundt

Refusion:  Godkendt

DOTS_LINE (1).png